| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 17 d'octubre de 2019


dimarts, 1 de juliol de 2008
>

El pla d'entorn de Blanes acaba amb un curs de català per a nouvingutsJ. COLOMER. Blanes

El pla educatiu d'entorn de Blanes (PEEB) finalitza aquest mes de juliol amb activitats adreçades a impulsar la llengua catalana entre els nouvinguts. Una d'aquestes activitats són els tallers intensius de llengua catalana, destinats a nens i joves nouvinguts, amb edats compreses entre els 8 i els 16 anys, que s'incorporen al sistema educatiu sense conèixer la llengua catalana.

Aquest taller es complementarà amb classes de català. En principi, hi ha dos grups, en què s'aniran intercanviant, fent una hora i mitja cada grup de català i de teatre. El curs es realitza des d'ahir mateix i fins al 17 de juliol, cada setmana de dilluns a dijous, al casal cívic del barri de Can Borrell.

L'Ajuntament considera molt important que aquests alumnes nouvinguts puguin utilitzar el llenguatge comú i l'expressió corporal per interactuar entre ells i així aprofundir molt més en el coneixement de la llengua pròpia del país.

Aquestes són les últimes activitats que el pla educatiu d'entorn de Blanes ha organitzat per aquest curs 2007/2008.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.