| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 1 d'octubre de 2023


dilluns, 30 de juny de 2008
>

La CUP decidirà si fa el salt al Parlament al desembreS.P.. Barcelona

L'assemblea nacional de les Candidatures d'Unitat Popular (CUP) decidirà si fa o no fa el salt a presentar una candidatura als diferents parlaments dels Països Catalans en una trobada extraordinària abans de final d'any, probablement al desembre.

Un dels membres del secretariat nacional, Adam Majó, va explicar ahir a aquest diari que la CUP haurà de decidir quin és l'espai polític que volen. A més, el debat inclourà l'anàlisi de «les tasques que s'han d'emprendre» i «la relació que s'estableix amb els partits polítics i els moviments socials» catalans. Una comissió especial coordinarà des d'avui l'elaboració d'una ponència per discutir sobre aquest «debat estratègic». Qualsevol CUP local pot participar en la redacció.ESPERANT LA SEGONA PART
La CUP va posposar fins al proper diumenge, novament a Manlleu, la continuació del debat sobre els nous estatuts, ja que la discussió va ser molt llarga i a última hora d'ahir encara faltaven unes quaranta esmenes per debatre. Els nous estatuts proposaran un enfortiment de l'organització, cediran més capacitat de decisió a la direcció i serviran per agilitar el debat intern.

Els més de tres-cents militants que van assistir a la trobada van votar també els quatre nous membres del secretariat nacional.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.