| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 7 de febrer de 2023


dimecres, 25 de juny de 2008
>

Mor als 45 anys el cap de serveis d'Habitatge a Girona i exregidor de CiU Joan Bosch

L'enterrament serà avui, a l'església de Sant Josep

D. BRUGUÉ. Girona
Joan Bosch i Molinet, director dels serveis territorials d'Habitatge a Girona i exregidor de CiU a l'Ajuntament de la ciutat va morir dilluns, després d'una llarga malaltia. Bosch havia ocupat diversos càrrecs dins de CDC i el seu nom fins i tot havia sonat per ser el cap de llista a les municipals de l'any passat. Serà enterrat avui a la parròquia de Sant Josep.


+ Joan Bosch, durant un ple de l'Ajuntament de Girona, el juny del 2006. Foto: MIQUEL RUIZ

Nascut a Girona, Joan Bosch es va llicenciar en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i posteriorment es va diplomar en dret immobiliari i urbanístic per la Universitat Pompeu Fabra. Va entrar a formar part del cos superior d'administració de la Generalitat, on va ser nomenat cap del servei territorial d'Arquitectura i Habitatge a Girona, sota el govern de CiU a l'administració autonòmica. A diferència de persones amb una situació idèntica a la seva, Bosch es va mantenir al capdavant dels serveis territorials amb el canvi de govern a la Generalitat. Dependent del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, el conseller Joaquim Nadal (PSC) el va ratificar i el mateix va succeir amb la posterior remodelació de l'organització del govern, quan Habitatge va passar a dependre de Medi Ambient, controlat per ICV.

A banda de la seva carrera professional, Bosch va destacar per la seva implicació en la vida política i social de la ciutat. El 1992 va donar-se d'alta com a militant de CDC i va ser responsable de la sectorial jurídica de la federació del 1994 al 1996. Del 1997 al 2000 va ser president adjunt del comitè executiu local, càrrec que va deixar el 2000 per ocupar, durant diversos anys, la presidència de l'agrupació local. Va participar per primer cop en una llista electoral el 1999, com a número 7 de la candidatura encapçalada per Zoila Riera però no va sortir escollit. Sí que ho va ser el 2003, quan va ser el número 3 de Riera. El seu nom va sonar durant un temps com a possible cap de llista de CiU a les municipals del 2007, però finalment això no va passar i va ocupar el número 7 de la candidatura de Carles Puigdemont, sense que sortís escollit regidor. Actualment estava retirat de la vida política.

Joan Bosch era casat i pare de dos fills. La cerimònia es farà avui a partir de dos quarts de sis de la tarda a la parròquia de Sant Josep de Girona. NOTÍCIES RELACIONADES

>Mor el cap dels serveis d'Habitatge a Girona i exregidor de CiU, Joan Bosch, als 45 anys

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.