| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 2 d'octubre de 2023


dissabte, 21 de juny de 2008
>

Les barraques de Reus estrenen el Roquís amb 500 places de pàrquing

El parc de la Festa va estar llest després dels dubtes pel retard de les obres

E. VALCARCEL. Reus
Les barraques de Reus van estrenar ahir el parc de la Festa amb els grups musicals La Pegatina i la Fundación Tony Manero. Després del retard de les obres, que va posar en dubte que l'espai estigués llest, ahir les entitats de la Coordinadora de Barraques van enllestir els últims preparatius del parc del Roquís. A més, també s'ha resolt el tema de l'aparcament, ja que s'han habilitat dos solars propers al parc on es calcula que, entre els dos espais, puguin aparcar uns 500 vehicles.


+ Més endavant, el parc del Roquís es podrà utilitzar com a pista esportiva. Foto: MARTA MARTÍNEZ

«S'ha acabat amb calçador però finalment tindrem pàrquing, aigua i llum», explicava ahir Vanessa Cervera, una membre de la Coordinadora de Barraques. Aquest tres elements eren els que més preocupaven les entitats de la coordinadora. Amb relació a l'aparcament, s'han habilitat dos solars al costat del parc de la Festa on podran aparcar uns 500 vehicles. La regidoria de Via Pública també va recordar en el seu dia que Reus Transport posarà en marxa un servei especial d'autobusos.

Cervera també va destacar la bona resposta dels veïns de la zona del parc del Roquís: «Ens han donat molt de suport i han preparat nombroses activitats». Entre les diferents instal·lacions del parc de la Festa, també s'han habilitat unes casetes de magatzem per a cada una de les entitats que participen en la celebració. L'única cosa que troben a faltar els membres de la coordinadora és la zona verda amb arbres per disposar d'espais amb ombra. «Ara estem muntant els últims preparatius i estem passant molta calor», explicava Cervera. En aquest sentit, la regidora de Cultura, Empar Pont, ja va anunciar fa uns mesos que el parc del Roquís no tindria elements de jardineria fins a l'any vinent, ja que «les plantes es planten quan fa fred i no al juny».

Des de la coordinadora també es va destacar la grandària de l'espai, «està millor del que ens esperàvem, un lloc com aquest feia falta a Reus», manifestava Cervera. Després de barraques, el parc de la Festa serà marc del Reggus, el Perejils Festival i la Fira de Sant Jaume. Més endavant, segons va anunciar el consistori, l'espai es podrà utilitzar com a pista esportiva. NOTÍCIES RELACIONADES

>Demà arrenca la festa major de Sant Pere i Sant Pau

>Ferreries obre les festes dels barris de Tortosa amb correfoc i ciclisme

>Promesa complida

>La tronada anuncia els dies de la festa major a Valls amb motiu de Sant Joan

>Les barraques de Reus estrenen el nou espai del Roquís

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.