| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 1 de març de 2024


dimecres, 18 de juny de 2008
>

Interior dóna ple suport als mossos condemnats pel «cas Rosebud»EL PUNT. Barcelona

El Departament d'Interior ha donat ple suport als sis mossos d'esquadra que han estat condemnats per diverses faltes de lesions i vexacions arran de la batussa que hi va haver a l'abril a la discoteca Rosebud del Tibidabo, on un grup de joves que celebraven una festa de posada de llarg d'una noia van fer destrosses al local i es van encarar als mossos i a treballadors de la discoteca.

Després de la sentència, feta pública dilluns, la conselleria ha decidit donar suport jurídic als agents perquè puguin recórrer contra la decisió de la jutgessa i assumir les multes a què han estat condemnats –sumen 8.200 euros–, i no obrir cap expedient als agents implicats ni que sigui ferma la sentència. El director general de la Policia, Rafael Olmos, en declaracions a l'agència Efe, va insistir ahir que l'actuació policial va ser «correcta» i que la direcció general de la Policia continua creient en la innocència dels agents.

En la sentència, la jutgessa defineix l'actuació policial com a «desafortunada, innecessària i desproporcionada», i considera que els agents van actuar amb «violència i contundència».Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.