| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 20 de març de 2019


dimarts, 10 de juny de 2008
>

Daniel Benmayor roda a Collserola un film de terror inspirat en el joc del «paintball»EL PUNT. Barcelona

La guerra de pintura, un joc habitual entre executius estressats que pretenen millorar la seva convivència i que consisteix a disparar amb metralletes boles de pintura en una mena de guerra simulada, és la base de l'argument de Paintball, l'opera prima del director barceloní Daniel Benmayor, un film de terror i sang proper al gore que es roda aquests dies a la serra de Collserola, a Barcelona.

La pel·lícula comença quan vuit persones s'apunten a disputar una partida d'aquest joc molt diferent a les altres, ja que d'una banda no coneixen els companys de l'equip i tampoc l'espai on es desenvolupa el joc perquè els porten a un bosc desconegut amb els ulls embenats. Poc després d'haver començat la partida, els jugadors s'adonen que algú els està seguint i matant de veritat un a un.

El director de la pel·lícula explica que «els personatges són molt diferents», i el fet que no es coneguin «fa que surtin espurnes entre ells». Pel director, la gràcia de la pel·lícula és que el personatge que acaba sobrevivint a aquesta sanguinària partida de guerra de pintura «és qui menys t'esperes, l'antiheroi o antipersonatge», i, en canvi, «el que penses que sobreviurà per les seves qualitats físiques és el que acaba morint». Gran part del film «està rodat en pla seqüència» perquè així «no hi ha talls ni trampes, i això dóna més credibilitat a la trama, ja que es grava en temps real».

El rodatge de la pel·lícula, desenvolupat també a Castellar de n'Hug (Berguedà), s'ha fet íntegrament en anglès ja que s'espera que tingui una gran repercussió internacional. Alguns dels actors que hi participen són Jennifer Matter, Patrick Regis, Brendan Mackey, Neil Maskell, Claudia Bassols, Ana Casas, Iaione Pérez i Josep Seguí, entre altresAquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.