| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 18 d'agost de 2019


dimarts, 3 de juny de 2008
>

Blanes signa un conveni que amplia amb 30 pisos la borsa d'habitatge joveJ. COLOMER. Blanes

Blanes ha ampliat la Borsa Jove d'Habitatge del municipi arran de la signatura d'un conveni amb l'empresa Baronia. La tinenta d'alcalde de Benestar i Família, Salut, Emancipació Juvenil, Solidaritat i Cooperació, Montse Pasquina (CiU), va signar el conveni amb el gerent de l'empresa, Xavier Ripoll.

Segons aquest acord, la Borsa Jove d'Habitatge amplia la seva capacitat amb trenta pisos situats al carrer d'Espronceda, al barri de la Plantera. D'aquesta manera, la borsa arriba ara als noranta habitatges, ja que abans del conveni n'hi havia seixanta, cinquanta-dos dels quals ja estan llogats.

Els pisos que es posen a disposició de la borsa gràcies a la signatura del conveni amb Baronia són d'una i dues habitacions, i fan de 43 a 80 metres quadrats. El preu del lloguer varia entre els 380 i els 500 euros, depenent dels pisos.BORSA CREIXENT
Des de l'Ajuntament es destaca que el nombre de pisos que es posen a disposició dels joves ha anat creixent en els darrers anys, ja que l'any 2006 n'hi havia només sis, i l'any passat ja es va arribar a vint-i-sis. Des de la regidoria dirigida per Montse Pasquina es destaca que la intenció del govern municipal és ampliar encara més el nombre de pisos de lloguer per a joves amb la signatura de més convenis d'aquestes característiques.


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.