| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 1 de desembre de 2021


dimarts, 27 de maig de 2008
>

CDC presenta Convergais, un grup de treball integrat per militants homosexualsE.A.. Barcelona

+ El líder del grup, Jordi Arcarons, i Mas, després de l'acte. Foto: E.A.

El secretari general de CDC, Artur Mas, va apadrinar ahir la presentació del grup de treball Convergais, que representarà la militància homosexual del partit i s'integrarà en l'estructura directiva de la formació.

Per Mas, Convergais no serà cap «grup de pressió ni lobby» dins de CDC. Simplement, va dir, es tracta d'un grup de militants –fundacionalment una trentena– que comparteix amb la resta de les bases «el seu amor per Catalunya».

El president del nou grup, Jordi Arcarons, que milita a CDC des de fa 10 anys, va descartar que aspirin a reclamar cap «quota de poder». Els objectius de Convergais seran donar visibilitat al col·lectiu de gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals (GLBT) dins del partit, defensant-ne els drets, combatent l'homofòbia i difonent «els valors nacionals de Catalunya».

Arcarons va afegir-hi que «Convergència no és un partit fàcil, però sí agraït divers i plural», per això va anunciar que treballaran per fer «la casa ben gran» i aportar més militants a la formació.

El nou grup dependrà de la secretaria de política social i família, que encapçala el diputat Josep Lluís Cleries. A l'acte d'ahir, celebrat a l'hotel Axel, en ple Gaixample barceloní, hi van assistir diputats i dirigents com Felip Puig, Xavier Trias, Carme-Laura Gil, Mercè Pigem, Magda Oranich i fins i tot la cantant Núria Feliu.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.