| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 14 d'agost de 2022


dimarts, 20 de maig de 2008
>

Ja va fer una regulació d'ocupació fa dos anys
Sans Branded Apparel ja va tenir una important reestructuració fa dos anys, quan va presentar un expedient de regulació d'ocupació que afectava 276 treballadors i suposava el tancament de les plantes d'Igualada (Anoia) i Olvan (Berguedà).

En aquells moments, el grup DB Apparel va justificar la mesura en el marc d'un pla estratègic per convertir la companyia «en un competidor fort, líder en el mercat europeu de la roba interior i la cotilleria». Ja en aquells moments apuntava també a la dura competència de preus dels productes importats del sud-est asiàtic.

A darrera hora es va evitar una vaga dels treballadors, després d'arribar a un acord d'indemnitzacions de 46 dies de sou per any treballat, amb un màxim de 42 mensualitats. El pacte també establia jubilacions anticipades per als majors de 52 anys.

Els representants sindicals dels treballadors de Massanes i Cassà esperen ara que l'empresa concreti quina és la seva oferta per als nous tancaments per poder concretar quina ha de ser la base de la negociació.

El grup Sans va néixer el 1960 i des del seu naixement es va dedicar a la producció de roba interior masculina i femenina. El 1963 va llançar la marca Abanderado i sis anys més tard, Princesa. El 1989 va adquirir Ocean, i el 1999, va sumar Unno. NOTÍCIES RELACIONADES

>Sans Branded Apparel tanca les dues plantes de roba interior que té a Girona

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.