| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 21 de juliol de 2024


dissabte, 17 de maig de 2008
>

Vallès. L'oposició de Viladecavalls vol un ple sobre l'esvoranc al carrer MajorEL PUNT. Viladecavalls

PSC, ICV i ERC han presentat una instància perquè es convoqui un ple municipal extraordinari per tractar sobre la gestió de l'esvoranc de grans dimensions que va aparèixer al carrer Major dissabte passat, que va obligar a tancar la via a la circulació tant de vehicles com de persones. Els partits de l'oposició volen que es depurin responsabilitats de manera «clara i transparent», que s'actuï per solucionar al més ràpidament possible l'esvoranc i que s'esbrinin les causes del sinistre. Les tres formacions presentaran una moció de suport als veïns i comerciants de la zona afectada. Es dóna la circumstància que és el segon esvoranc que es registra als carrers del municipi en pocs mesos. El primer es va detectar al carrer de les Orenetes, a tocar de les obres de construcció d'una promoció d'habitatges municipal.

D'altra banda, l'oposició critica que cap membre de l'equip de govern –format per CiU i la Plataforma Viladecavalls Actiu– no hagi informat formalment del sinistre els regidors de la resta de forces polítiques del consistori i assenyalen que l'alcalde, Sebastià Homs, feia un viatge privat en el moment del sinistre i no va tornar fins quatre dies més tard.

El reglament orgànic municipal detalla que el ple s'haurà de convocar com a màxim al cap de deu dies de la presentació de la instància, a comptar des d'ahir. PSC, ICV i ERC adverteixen del risc que el subsòl dels habitatges més propers al forat cedeixi.

VINT-I-QUATRE DESALLOTJATS
La caiguda d'un mur d'unes obres es va endur part de l'asfalt del carrer. Un total de 24 veïns van haver de ser desallotjats i encara no han pogut tornar a casa. L'Ajuntament calcula que la setmana que ve podran tornar als seus domicilis. També van haver de tancar tres establiments comercials, que ja han pogut tornar a obrir. Dijous es va reobrir el pas per als vianants. Mentrestant, s'han col·locat una vintena de puntals per consolidar el mur en qüestió.


 NOTÍCIES RELACIONADES

>PSC, ICV i ERC volen un ple a Viladecavalls sobre l'esvoranc

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.