| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 17 d'agost de 2019


dissabte, 17 de maig de 2008
>

Cartes certificadesFREDERIC GÓMEZ. GIRONA..
Almenys les tres últimes vegades que he rebut una carta certificada, m'he trobat en la bústia, estant jo o algú de la meva família a casa, una notificació per passar a recollir-la a Correus, com si no hi hagués hagut ningú al domicili i no s'hagués pogut lliurar personalment. Ni tan sols han trucat al timbre del pis per veure si hi érem o perquè baixéssim a signar i recollir-la. Pel que sembla, deixen directament la notificació a la bústia, i amb això s'estalvien temps i molèsties.

Comentant aquest fet amb altra gent, he pogut deduir que tal comportament s'ha convertit en pràctica habitual de molts carters. Resulta, així, que una carta que duu un franqueig superior al normal, triga més a arribar –no es pot recollir el mateix dia de la notificació, cal anar-hi l'endemà–, i et fa perdre bastant temps, a més de sofrir les molèsties de trobar aparcament, fer cua, etc. El pitjor de l'assumpte és que diverses vegades he anat a protestar per aquest comportament, i no s'ha solucionat.

Segons sembla, a la direcció de Correus no li importa donar un mal servei, que es falsegi la veritat i es conculqui un dret dels ciutadans.


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.