| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 27 de febrer de 2024


dijous, 15 de maig de 2008
>

L'entitat Pinya de Rosa de Blanes exigeix als partits que «es mullin» pel paratgeANNA PUIG. Blanes

La plataforma Pinya de Rosa de Blanes exigeix als grups parlamentaris que tornin a «mullar-se» pel paratge, després que la Generalitat hagi anunciat que no pensa igualar l'oferta de 24 milions que ha fet un privat. Així, l'entitat ha organitzat per dilluns una xerrada a la qual s'ha convidat representants de tots els partits perquè, tal com van fer ara fa cinc anys, expliquin el seu punt de vista sobre Pinya de Rosa i el seu futur.

Aquesta és una de les primeres actuacions que ha engegat la plataforma, que ha reprès les mobilitzacions. Una altra es du a terme amb les escoles de Blanes. Aquesta setmana, els alumnes han elaborat treballs en què reflecteixen el seu suport a la preservació de l'espai. «Pares, alumnes i mestres han volgut mostrar la seva preocupació per la pèrdua de l'espai, sobretot per les possibilitats pedagògiques i socials que ofereix», sosté el portaveu de la plataforma, Quim Rutllant. Aquests treballs es podran veure exposats dissabte al passeig de Mar.

D'altra banda, Rutllant es va mostrar decebut amb la Generalitat: «Estem indignats i ens sentim traïts.» La plataforma dubta que es pugui garantir l'accés públic a l'espai si continua sent privat. Afirma que només es podrà aconseguir fent el pla d'usos, pendent de fa anys. I recrimina a la Generalitat que, quan es va aprovar la llei, no es comprés el paratge, el preu del qual en aquell moment era de 12 milions.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.