| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 23 de juliol de 2024


dimecres, 14 de maig de 2008
>

Sindicats i patronal fan una crida als empresaris a fomentar la igualtatR.C.. Girona

El Consell Econòmic i Social de Girona –en què hi ha representat l'Ajuntament de Girona, les patronals Pimec i Foeg i els sindicats la UGT i CCOO– va fer una crida als empresaris gironins per veure la igualtat d'oportunitats i la conciliació de la vida personal i laboral com una inversió i, per tant, que potenciïn totes les accions per fer-ho possible. El consell va fer ahir una jornada sobre l'aplicació de la llei d'igualtat d'oportunitats. El president de torn, Camil Ros, va reclamar que no siguin només les empreses de més de 250 treballadors –les obligades per llei– les que estableixin aquest tipus de mesures, sobretot tenint en compte que el 85% de les empreses gironines tenen menys de deu treballadors. «Hem de situar la igualtat com una millora de la competitivitat i la productivitat», indica Ros.

Diferents representants empresarials van destacar la necessitat d'aprofitar el potencial de les dones, i van remarcar que generalment es formen més que els homes, i van reivindicar mesures de conciliació per millorar la qualitat de treball i la productivitat dels treballadors. Des dels sindicats, es reclama també la implicació dels treballadors en aquest procés de «canvi de mentalitat».Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.