| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 1 de març de 2021


dissabte, 3 de maig de 2008
>

Un any per fer l'estudi del carril bus de Castelldefels a CornellàEL PUNT. Barcelona

+ Simulació virtual de l'aspecte que tindrà la carretera C-245 convertida en avinguda.

L'empresa pública Gisa ha adjudicat l'assistència tècnica per redactar l'estudi informatiu del futur carril bus que unirà els municipis de Castelldefels, Gavà, Viladecans, Sant Boi i Cornellà. L'estudi inclourà la declaració d'impacte ambiental i el projecte constructiu d'aquest carril reservat al transport públic en la C-245 i que hauria d'estar enllestit abans d'un any. El projecte comprèn la transformació de la carretera en una avinguda interurbana amb zones verdes i espai per a vianants i bicicletes amb una inversió global aproximada de 45 milions d'euros i una longitud d'11 quilòmetres. A més del carril exclusiu per a autobusos i vehicles autoritzats, el projecte preveu la construcció de més parades de bus al llarg de l'avinguda a prop de les estacions de Gavà i Castelldefels de Renfe rodalies i de l'intercanviador de Cornellà de rodalies, metro i tramvia.

Amb la remodelació d'aquest eix es reduirà el trànsit rodat de vehicles privats i les zones d'aparcament a favor de vianants i ciclistes fent possible la canalització del trànsit cap a diferents vies ja existents o previstes, principalment l'autopista C-32.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.