| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 5 d'octubre de 2022


divendres, 25 d'abril de 2008
>

ERC reclama al govern de Blanes que actuï si la Generalitat no compra Pinya de RosaANNA PUIG. Blanes

El grup d'ERC de Blanes presentarà en el ple de dilluns una moció en què exigeix a la Generalitat que compri el paratge de Pinya de Rosa i insta el govern municipal (CiU, PDB i PP) a actuar i defensar-se si es continua incomplint la llei que protegeix l'espai natural. Esquerra considera que la Generalitat ha de fer ús del dret de tempteig que li atorga la llei i «adquirir la finca per a l'ús públic o exercir el dret d'expropiació». Reclama també l'aprovació del pla d'ús i gestió del paratge. Si no es produeix, vol que la junta de govern actuï en defensa dels acords de l'Ajuntament.

Per la seva banda, el grup d'EUiA-ICV presentarà una proposta perquè el govern municipal busqui un emplaçament per fer un pàrquing d'autocaravanes. Des de la clausura de l'antic aparcament, impulsat per l'anterior govern (PSC i EUiA), «s'està produint un desgavell», segons EUiA. Al pàrquing clausurat hi continuen havent autocaravanes i moltes estan en altres punts. «El pàrquing és necessari i no perjudica els càmpings. Si troben un lloc, ens estarà bé», sosté EUiA. També reclamaran que es faci un reg mínim a la gespa artificial del camp de Ca la Guidó. Diuen que fa mig any que no es fa –en canvi sí que es rega el d'Els Pins– i els jugadors es lesionen. En el darrer ple, el regidor d'Esports, Anselm Ramos, va dir que no cal tant de manteniment al camp i que els jugadors es fan mal perquè va mal calçats.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.