| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 26 de març de 2019


divendres, 4 d'abril de 2008
>

L'Estat no sap encara com protegir la mina d'aigua de Constantí de les obres de l'autovia a MontblancÒ.M.J.. Constantí

Nova reunió estèril entre representants de la Comunitat de Regants de les Hortes de Tarragona i d'Unió de Pagesos (UP), d'una banda, i tècnics del Ministeri de Foment i de l'empresa adjudicatària de les obres del primer tram de l'autovia Tarragona-Montblanc, de l'altra. La mina coneguda com dels tarragonins continua afectada pel traçat en obres del tram Tarragona-el Morell, tot i les al·legacions presentades en el seu moment pels pagesos i pel mateix Ajuntament de Constantí.

Els portaveus del ministeri i de l'empresa responsable dels treballs mantenen que encara no s'han decidit per cap de les «tres o quatre» alternatives que estudiarien, bé per desviar la galeria d'aigua o bé per recuperar-la posteriorment, punt força complicat. Ni tan sols haurien explicat ahir als pagesos les diferents possibilitats.

El cas és que sembla complicat que les obres, que van començar a la Pobla de Mafumet, avancin, ja que a l'obstacle de la mina per una banda se li afegeix, per l'altra, la negativa vigent de l'Ajuntament del Morell a signar les actes d'expropiació del segon tram, el Morell-Valls.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.