| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 4 de desembre de 2023


dilluns, 31 de març de 2008
>

L'Ajuntament de Fogars fa tancar una empresa de palets que fa quatre anys que opera sense llicènciaA. PUIG. Fogars de la Selva

L'Ajuntament de Fogars de la Selva farà tancar l'empresa Recuperació de Palets Siosmi perquè opera des de fa quatre anys sense disposar de permís municipal ni de la Generalitat.

La indústria està situada a la finca de Can Vidal, en un terreny qualificat com a sòl agrícola. El planejament urbanístic de Fogars no permet un ús industrial en una finca amb aquesta qualificació i ja al febrer del 2004 l'arquitecte municipal va emetre un informe desfavorable a la sol·licitud de llicència d'activitat d'aquesta empresa. La comissió d'Urbanisme de la Generalitat tampoc va donar llum verd a la proposta.

Segons va explicar l'alcalde, Josep Vilà, l'empresa ha estat oberta tot aquest temps. Al mes de març passat, el ple va aprovar un expedient de clausura de l'activitat, però quan els operaris municipals es van presentar a l'empresa per tancar-la no els van deixar entrar. Segons continua explicant Vilà, l'Ajuntament no ha tingut cap més remei que demanar una ordre judicial, que ja té a les mans. Afirma que la clausura de l'empresa es farà a l'abril, quan acaba el termini que s'ha donat al propietari perquè es traslladi a una parcel·la del polígon industrial.

«Nosaltres només fem el que marca la llei. Sempre hem estat disposats a donar totes les facilitats a l'empresa perquè no hagi d'acomiadar a ningú. El que no podem fer és contradir el que marquen les normes urbanístiques», va manifestar l'alcalde.

A l'hora de tancar aquesta edició no va ser possible contactar amb cap responsable de l'empresa Siosmi, que dóna feina a una onzena de persones.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.