| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 30 d'octubre de 2020


dissabte, 29 de març de 2008
>

ICV vol la destitució del conseller delegat
Un cop més, el grup municipal d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Badalona, a través del regidor Àlex Mañas, ha demanat la destitució del conseller delegat de Marina Badalona, Juan Felipe Ruiz. I no ho fa tant per l'episodi dels comptes embargats sinó perquè, segons Mañas, «l'afer demostra fins a quin unt està degradada la situació». La coalició d'esquerres, que mai no ha simpatitzat amb Ruiz ni amb el projecte del port, tot i que els dos últims mandats governava amb el PSC, confia que CiU (ara al govern) «tingui el valor de demanar la destitució d'aquesta persona, tal com vam fer conjuntament quan nosaltres érem al govern», recorda Mañas. El regidor ecosocialista, que qualifica els fets viscuts al consell d'administració de «guió d'una pel·lícula de Berlanga», diu que «el més preocupant» de tot plegat és que, segons prediu, «el nivell de degradació de Marina Badalona costarà molts diners als ciutadans del municipi».

Ell creu que el projecte de reforma del barri del Gorg, que gestiona la societat pública, «no es podrà culminar, atès que Marina Badalona és a prop de fer fallida». Al consell d'administració, segons han indicat diverses fonts, es va fer referència a les dificultats financeres que tenen les constructores que han comprat els terrenys per fer-hi fins a 2.000 habitatges als dos costats del canal portuari que resta pendent de construir. De la situació actual, ICV-EUiA en responsabilitza el PSC i el PP, «els dos partits que històricament han donat suport al projecte del port i al seu conseller delegat». Iniciativa ja ha anunciat que tornarà a votar en contra de la gestió de Marina Badalona, alhora que confia que, arribat aquest dia, «Juan Felipe Ruiz ja hagi estat destituït».Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.