| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 21 de febrer de 2019


dilluns, 24 de març de 2008
>

A Carolina MárquezJORDI ISERN. PORTBOU (ALT EMPORDÀ)..
Carolina, jo també tinc pena, però és diferent de la teva, és a l'inrevés, jo el que estic és decebut de la teva pena i de tots els que heu contribuït de manera contundent a la desfeta de l'únic partit inequívocament catalanista, sobiranista i també d'esquerres. Vull remarcar d'esquerres perquè ERC no és aquest partit que per les circumstàncies del moment acabaria pactant amb el PP i això tu ho saps. En aquest mateix diari em van publicar un escrit en el qual demanava anar a votar sense por i amb coherència. Vistos els resultats, calladet hauria estat més maco.

Por de què?: de votar un partit d'esquerres que sempre ha donat la cara, lluny de les incoherències i indefinicions d'altres?, l'únic partit que defensa de manera clara els interessos de Catalunya? Ja saps que el vostre vot ha anat al partit que en el Parlament català vota una cosa i a Madrid una altra?, ja no us recordeu dels enganys, mentides i falses promeses?, del desastre de rodalies, de les balances fiscals, dels papers de Salamanca? És per això, Carolina, que en el meu escrit també demanava coherència, perquè abans d'anar a votar cal reflexionar i eliminar totes aquelles pors que ens han volgut inculcar a través dels mitjans, alguns dels quals ara intentaran acabar la feina aprofitant l'avinentesa. El vot útil, com jo l'entenc, és aquell que es fa amb consciència, al partit en el qual jo crec, sense interferències, perquè defensa els meus ideals i interessos, i no el que d'altres em volen fer creure. No hi ha cap partit que demani el vot útil per a un altre que no sigui per ell mateix, per tant l'última decisió és per qui va a votar.

ERC no és mereixedora d'aquest càstig tan contundent, és l'únic partit que defensa clarament i sense embuts la independència d'aquest país; ara això és seriós, perquè al marge del partit hi ha plataformes, associacions diverses i gent notable que van pel mateix camí i això sí que fa por a molts altres que intentaran furgar encara més en la ferida.

És clar que és millor que hagi guanyat en ZP que en Rajoy, però mai el vostre vot serviria per afavorir aquest senyor i en canvi ERC mantindria la seva força per resistir les escomeses de les dretes. Ara, amb aquest quadre, només espero una ràpida recuperació del partit, del teu vot i del sentit comú de les catalanes i els catalans.

Gràcies, Carolina, per haver manifestat públicament les teves raons, d'altra banda totalment respectables, i haver-me donat la possibilitat d'expressar les meves.

Un aclariment: només sóc un votant... com tu? No sóc militant de cap partit.


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.