| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 17 de novembre de 2019


diumenge, 16 de març de 2008
>

Salut preveu estrenar el segon CAP de Lloret abans de l'estiu del 2009

Geli destaca la importància de l'assistència a un municipi que creix molt

EDUARD BATLLE. Lloret de Mar
Lloret de Mar tindrà el segon cap d'aquí a poc més d'un any, després que ahir l'alcalde de la població, Xavier Crespo, i la consellera de Salut, Marina Geli, col·loquessin la primera pedra. El futur CAP, a l'avinguda de Vidreres, tindrà un pressupost de 2,8 milions d'euros, constarà d'una superfície de 1.563 metres quadrats i podrà donar serveis a unes 20.000 persones. El nou CAP tindrà el nom del doctor Francisco Benito Inájara, «una persona molt entranyable al municipi», segons Crespo.


 Foto: E.B.

+ Les explicacions de l'arquitecte Lluís Ponseti als assistents i l'alcalde Crespo amb el doctor Francisco Benito. Foto: E.B.

La consellera Geli va destacar la importància de donar valor al que s'està fent i que té una repercussió directe en les persones. Segons Geli, Lloret és un dels municipis que creix més de Catalunya, «amb 38.000 habitants, però amb algunes puntes estacionals de 250.000», i per això calia projectar tres centres de salut per al 2010. A banda del CAP-1, el segon CAP ja té els fonaments fets i es preveu inaugurar abans de l'estiu vinent, mentre que el tercer centre sociosanitari de Fenals, de moment, es troba en mòduls prefabricats.

El nou CAP tindrà una superfície de 1.563,97 metres quadrats i constarà de soterrani, planta baixa i dues plantes. L'edifici tindrà quatre consultes de l'àrea de medicina general, tres consultes de l'àrea polivalent, dos consultes de pediatria, una consulta i una sala de treball d'odontologia i quatre boxs polivalents (per urgències i sales d'extraccions), a més dels espais d'administració, educació sanitària, personal i serveis. El pressupost del projecte és de 2,8 milions d'euros.

Crespo va confirmar que el CAP s'anomenarà Francisco Benito Inájara, metge de Lloret, i que va ser present a l'acte. L'altre homenatge que es va voler rendir va ser per al també doctor Agustí Cabañas i Llobet, ja que el CAP de Fenals durà el seu nom. «Són dos metges que en la història de Lloret han tingut un paper molt important», va destacar Crespo. NOTÍCIES RELACIONADES

>Salut preveu estrenar el segon CAP de Lloret de Mar abans de l'estiu del 2009

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.