| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 19 de febrer de 2020


dissabte, 8 de març de 2008
>

Per què?DOLORS MARTÍNEZ. BLANES (SELVA)..
Som un col·lectiu de 25 pares que ja tenim fills al CEIP Pinya de Rosa, al municipi de Blanes, i que ens informen que el proper curs escolar 2008/2009 els germans que han de cursar P3 ho faran en uns mòduls prefabricats i no a la mateixa escola que els seus germans.

Demanem el nostre dret que els germans estiguin al mateix centre, sobretot perquè hi ha prou aules per a tots. Els nostres fills grans ja van estar en aquests mòduls i alguns d'ells van estar cinc anys esperant la construcció de la nova escola Pinya de Rosa. I ara, amb un centre que només té dos anys, ens trobem que hem de tornar als barracons.

I ja no és per la distància a la qual estiguin situats, sinó pel maldecap que suposa per a les famílies el fet de tenir els germans a diferents centres (amb els mateixos horaris d'entrada i sortida, horaris d'activitats extraescolars tant a dintre com a fora del centre, etc,) sense cap necessitat si hi ha lloc a l'escola. Tenim el suport de la direcció del centre, que ens ha dit que sí que hi ha les aules necessàries per als alumnes de P3.

I nosaltres ens preguntem: I doncs, per què ens volen separar els germans? Per què aquest interès a tenir els mòduls plens i les aules del Pinya de Rosa buides?


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.