| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 17 de febrer de 2020


dissabte, 8 de març de 2008
>

Els que només saben dir «yes, yes»ALEIX FREIXAS, DELEGAT DE CURS. GIRONA..
Com a representant de la classe de 2n de batxillerat C, la classe que suposadament es limita a dir «yes, yes» en les visites d'Ernest Maragall, demano una correcció immediata del greu error que van cometre en l'edició del divendres 29 de febrer. Després de llegir el seu escrit en la secció del Safareig ens vam sentir ofesos pel grau d'ignorància amb què se'ns tracta davant dels ulls dels lectors. Per això ens veiem obligats a dirigir-nos a vostè i a tot l'equip de periodistes i redactors que treballen en el seu diari perquè una publicació com la seva no pot falsejar descaradament els fets que van passar el dimecres 27 febrer.

Un bon periodista ha de contrastar la seva informació per aconseguir la veracitat de la notícia. Li asseguro que a tots els batxillerats de l'IES Montilivi hi ha un bon nivell, no només d'anglès, sinó en general.

Aquests fets van passar en una classe de 2n de batxillerat, on els alumnes van quedar sorpresos de la visita imprevista del conseller i els costava reaccionar davant el respecte que imposa aquesta persona.

Nosaltres volem una rectificació de l'error, ja que tenim un gran nivell d'anglès. Havíem pensat d'escriure aquesta carta en l'idioma del qual se'ns qüestiona el nostre coneixement. Després vàrem veure que no havíem de demostrar res a la gent que menteix en els seus escrits.

Darrere de tot això, hi ha un bon institut, amb un professorat prou qualificat per preparar-nos per al nostre futur, les nostres feines, les nostres carreres..., perquè el dia de demà als nostres llocs de treball no haguem de rebre queixes ni rectificacions.

La normativa ISO ha estat concedida per algun motiu. Aquest motiu és l'enorme qualitat del professorat. Això també es pot percebre en els nostres resultats dintre les proves PAU. L'institut té dels millors resultats de la ciutat.

Ja que ens han format amb un alt nivell d'educació, insistim un cop més a poder veure ben aviat una rectificació per la seva part.


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.