| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 23 d'agost de 2019


divendres, 7 de març de 2008
>

Rebaixen en més de 600.000 euros els 4 milions del preu d'expropiació de Can Pujadas

L'Ajuntament recorrerà al TSJC perquè no vol pagar tant

JORDI COLOMER. Lloret de Mar
El jurat d'expropiació ha donat la raó només en part a l'Ajuntament de Lloret sobre l'import de l'expropiació dels terrenys de Can Pujadas, i ara el consistori pensa a recórrer al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Si fa poc el jurat havia fixat el preu en 4 milions d'euros, ara ha estimat parcialment el recurs lloretenc, i l'ha rebaixat entre 600.000 i 700.000 euros.


+ Foto de l'antic aparcament de Can Pujadas, ara propietat de l'Ajuntament. Foto: LAURA JUANOLA

El jurat d'expropiació només ha donat la raó a l'Ajuntament en el mètode de càlcul, però no en la valoració del metre quadrat de terreny. D'aquesta manera, els 4 milions d'euros fixats fa poques setmanes pel jurat s'han vist rebaixats ara entre 600.000 i 700.000 euros. El consistori es queixa, però, que el jurat no hagi acceptat canviar la valoració que es fa del metre quadrat de terreny, que és el que fa pujar més la xifra final. L'Ajuntament critica que el jurat es refermi en les valoracions en les quals es basa l'expropiació i agafi el preu del metre quadrat de tres de les zones més cares de Lloret, mentre que els terrenys de Can Pujadas estan situats en una zona força menys cara. Així doncs, l'Ajuntament portarà ara el tema al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, on presentarà un recurs contenciós administratiu en contra de la decisió del jurat d'expropiació.

El regidor d'Urbanisme, Josep Valls, va recordar que l'únic que es discuteix és el preu de l'expropiació, i que l'Ajuntament «té plena possessió de la finca», amb la qual cosa pot fer-hi el que vulgui.

De fet, està previst que en aquests terrenys aviat s'hi comenci a construir la piscina municipal. L'Ajuntament ja ha trobat finançament per tirar endavant aquesta instal·lació, després del contratemps que hi va haver amb la promotora Solmar, que no va pagar dos milions d'euros estipulats en un conveni, i que havien de servir per finançar aquest projecte.UNA LLARGA POLÈMICA
L'expropiació dels terrenys de Can Pujadas ve de lluny i no ha estat exempta de polèmica, ja que l'amo no està d'acord amb el preu que l'Ajuntament li havia pagat, que era d'1.600.000 euros, i va portar l'assumpte a les mans d'un jutge d'expropiació.


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.