| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 24 de setembre de 2021


dimecres, 5 de març de 2008
>

Blanes prepara un avantprojecte per reordenar i millorar tota la zona turística de s'Abanell

Es tracta d'un eix que concentra un gran nombre d'activitats recreatives i d'oci

JORDI COLOMER. Blanes
L'Ajuntament de Blanes ha convocat un concurs per a la redacció d'un avantprojecte que reordeni, urbanitzi i millori l'àmbit comprès entre l'avinguda de Vila de Madrid, el carrer de Cristòfor Colom i el passeig de s'Abanell. Aquest tram és un eix que concentra una gran quantitat d'activitats recreatives i d'oci. Aquest avantprojecte vol ajudar a donar un impuls a la zona conjuntament amb el projecte de remodelació de tot el passeig de s'Abanell, malmès pels darrers temporals.


+ L'Ajuntament vol potenciar la zona turística de s'Abanell. Foto: L.J.

L'Ajuntament s'ha plantejat la necessitat d'estudiar la reordenació de la zona per la importància que té el turisme per al municipi. La intenció d'aquest avantprojecte és analitzar el conjunt de la zona i ordenar tota la superfície prevista per a serveis viaris, d'acord amb el planejament urbanístic; millorar la seva funcionalitat; assolir una imatge urbana de qualitat i millorar l'atractiu; i potenciar el propi desenvolupament del sector. Per a la definició de la proposta, els redactors del projecte hauran de valorar a més de les previsions del pla general d'ordenació urbana, les diferents activitats de la zona, les possibilitats en relació al trànsit rodat i de vianants i les característiques del front marítim.

L'import màxim d'aquest avantprojecte s'ha fixat en 30.000 euros, i anirà a càrrec de romanents del pressupost d'inversions del 2007. La puntuació que haurà de servir de base per a l'adjudicació consta de 30 punts. La valoració, idoneïtat i qualitat de la memòria històrica i els croquis proposats sumaran un màxim de quinze punts. En aquest apartat, el tractament de l'espai urbà, l'ordenació del conjunt, la millora de la funcionalitat de la zona, la potenciació del desenvolupament del sector i la flexibilitat del desenvolupament de l'obra per fases, atorguen tres punts cadascun. Els altres quinze es valoraran amb la qualitat de l'equip humà adscrit a la redacció de l'avantprojecte, que comportarà un màxim de deu punts, i l'oferta econòmica, que en pot donar un màxim de cinc.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.