| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 17 de novembre de 2019


dimecres, 5 de març de 2008
>

Lloret expedienta els responsables de la tala d'arbres a cala MoriscaJ. COLOMER. Lloret de Mar

L'Ajuntament de Lloret de Mar ha obert finalment un expedient sancionador contra els responsables dels moviments de terres i tales d'arbres que es van produir fa un parell de setmanes al paratge de Can Juncadella, a la cala Morisca, una zona protegida pel pla d'espais d'interès natural (PEIN) del massís de Cadiretes.

La plataforma SOS Lloret havia denunciat aquestes accions en una zona protegida pel PEIN davant de l'Ajuntament i a la delegació de Medi Ambient de Girona, i el regidor d'ICV-EUiA del consistori lloretenc va treure el tema en el ple de la setmana passada, quan va demanar explicacions a l'equip de govern sobre aquests fets. Aleshores, el regidor d'Urbanisme, Josep Valls, va assenyalar que s'havia d'esperar als informes per prendre una decisió respecte de si obrir l'expedient o no.

El portaveu de SOS Lloret, Sebastian Braden, va anunciar ahir mateix que aquesta organització controlarà el tema per tal que tot plegat «torni al seu estat natural», tot i que es va lamentar del mal que ja s'havia fet, amb la tala dels arbres.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.