| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 5 d'octubre de 2022


dissabte, 1 de març de 2008
>

El govern espanyol aprova invertir 1,7 milions a s'Abanell de BlanesT.B.. Blanes

+ Imatge de s'Abanell, sense platja. Foto: ANNA PUIG

El Consell de Ministres d'ahir va donar el vistiplau a les actuacions que el Ministeri de Medi Ambient té previst fer al passeig marítim de s'Abanell de Blanes, molt malmès pels temporals. Les actuacions, que representen una inversió d'1,7 milions, inclouen la retirada de residus, la reparació de l'enllumenat i del clavegueram malmès, i la protecció de la platja, amb la instal·lació d'una escullera. També està previst aportar 150.000 metres cúbics de sorra per recuperar la zona de platja que ha desaparegut i augmentar la protecció sobre el passeig marítim. Les llevantades dels últims mesos es van tornar a menjar part de la platja i la major part dels 180.000 metres cúbics de sorra que l'ACA havia dipositat davant la dessaladora, i també van causar danys al mateix passeig de s'Abanell. L'Ajuntament va reclamar mesures urgents per evitar més danys.

A part d'esfondrar metres de passeig, l'aigua va arrencar palmeres i fanals, i es va menjar part de la calçada. El subdelegat del govern espanyol a Girona, Francesc Francisco-Busquets, va prometre actuacions d'urgència abans de l'estiu.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.