| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 11 d'abril de 2021


dissabte, 1 de març de 2008
>

L'Ajuntament de Badalona es defensaJORDI GONZALO. Badalona

L'Ajuntament de Badalona va «lamentar» ahir les acusacions «d'electoralisme» que va llançar Francesc Baltasar (ICV-EUiA), conseller de Medi Ambient. Ni Maite Arqué (PSC), alcaldessa de Badalona, ni Mercè Rius (CiU), regidora de Medi Ambient, van voler valorar les opinions del conseller i es van remetre a un comunicat que va emetre el consistori. En el text, l'Ajuntament explica: «Més enllà de les iniciatives parlamentàries que legítimament vulguin impulsar determinats grups polítics, l'Ajuntament de Badalona lamenta que s'estigui atribuint un determinat interès polític a l'actuació que sobre aquest assumpte ha tingut aquesta institució». A més, va reafirmar que la informació que va publicar dimecres aquest diari va ser «el resultat de la investigació i interès periodístic dels professionals d'un mitjà de comunicació, davant els quals l'Ajuntament va actuar d'acord amb els principis de responsabilitat, transparència i objectivitat». El govern local va manifestar «la clara voluntat» de treballar conjuntament amb l'empresa pública Aigües Ter Llobregat en el reaprofitament de l'aigua que s'escapa de la canonada i recorda que aquestes mesures «finalment» impulsades les «reclamava des de feia temps».LA RESPOSTA «DESGRACIADA»
Miquel Jurado, president dels veïns del Canyet, va qualificar de «resposta desgraciada» les declaracions del conseller en què deia que la denúncia presentada per l'entitat s'entenia en un «context electoral». Jurado va recordar ahir que, encara que ell fos regidor del PP –tot i que no hi milita–, «la junta de l'associació és plural: també hi tenim comunistes i socialistes».


 NOTÍCIES RELACIONADES

>Informes de fa «més de vint anys» ja alertaven de les fuites de la canonada

>Consells comarcals i 46 municipis gironins acusen Baltasar de no fer prou per garantir el cabal del Ter

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.