| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 5 de desembre de 2023


dimecres, 13 de febrer de 2008
>

L'ACA subvenciona 28 projectes gironins d'abastament d'aiguaORIOL MAS. Girona

L'Agència Catalana de l'Aigua va atorgar ahir les subvencions per a 28 projectes d'abastament d'aigua a les comarques gironines, prioritzant municipis on s'han detectat problemes d'aigua en anys anteriors i se n'ha hagut de subministrar mitjançant cisternes. En aquest sentit, les subvencions aniran encaminades a resoldre problemes de qualitat de l'aigua potable i també el subministrament. A més, els ajuts també es destinaran a garantir l'abastament en municipis que han crescut demogràficament els últims anys.

En total, se subvencionaran 207 municipis catalans amb 15 milions d'euros. A les comarques gironines, seran 25 municipis i 28 projectes, ja que Molló, Sant Julià del Llor i Arbúcies rebran ajudes dobles. Això afecta pobles de les conques del Fluvià, la Muga, el Ter i la Tordera.

A la resta de Catalunya, les comarques lleidatanes són les que rebran més subvencions per projectes, seguides de les de Barcelona, les de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

- Agullana
- Cabanelles
- Colera
- Garrigàs
- Lladó
- Llers
- Maçanet de

Cabrenys


- Saus
- Vilabertran
- Vilamaniscle
- Ger
- Meranges
- Puigcerdà
- Urús
- Cornellà del Terri
- Vilademuls
- Llanars
- Molló
- Ripoll
- Setcases
- Toses
- Vilallonga de Ter
- Arbúcies
- Blanes
- Sant Julià del Llor


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.