| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 9 de desembre de 2023


dimecres, 13 de febrer de 2008
>

Uns 200 municipis rebran diners per millorar l'abastament d'aiguaE. ANSOLA. Barcelona

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha atorgat 15 milions d'euros en subvencions que es repartiran entre 207 municipis de Catalunya que tenen problemes per garantir l'abastament d'aigua potable o bé necessiten millorar-ne la qualitat. Aquests municipis van reclamar les subvencions al final del 2007 i inclouen tant millores en la xarxa de subministrament com en l'aprofitament de pous i aqüífers. Entre les subvencions s'han prioritzat els municipis que en els últims anys ja havien requerit els ajuts de l'ACA per abastir-se d'aigua en cisternes. També es destinaran recursos a garantir l'abastament en aquells municipis que han crescut molt en els últims anys. Aquest ordre d'ajuts s'ha aplicat cada any i aquesta vegada els beneficiaris són 28 municipis de Tarragona, 76 a la demarcació de Lleida, 66 a Barcelona, 28 a Girona i 9 a les Terres de l'Ebre.

A la demarcació de Barcelona rebran ajuts, entre altres municipis, les localitats de Sant Pere de Ribes, Sant Pol de Mar, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Bigues i Riells, Caldes de Montbui, Avià, Berga, Cercs, Guardiola de Berguedà, Collsuspina, Manlleu, Lluçà, Tona, Viladrau, i Aiguafreda.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.