| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 12 de desembre de 2019


dimarts, 5 de febrer de 2008
>

Tarden set dies a suspendre l'empresa on treballava el metge «sense papers»JOSEP M. FLORES. Barcelona

El Departament de Salut ha tardat una setmana a suspendre l'activitat a l'empresa que tenia contractat un metge xilè sense papers, que exercia sense la titulació homologada i que està acusat d'haver-se apropiat de 20.000 euros d'una pacient de 90 anys després d'haver-se guanyat la seva confiança, entrar a viure a casa seva i proposar-li fins i tot que es casessin. Aquest metge hauria comès totes aquestes irregularitats treballant per al 061, que depèn del SEM, i per tant de la Generalitat, a través de l'empresa MH Servicios Sanitarios SL, que fins divendres tenia subcontractat el servei d'atenció domiciliària nocturna a Barcelona.

L'endemà d'haver visitat una dona de 90 anys, el doctor Marco Antonio Espinosa, de 34 anys, va tornar a casa de l'àvia i li va demanar que l'acollís uns dies a casa seva, fins que s'hi va instal·lar. Va convèncer-la perquè es casessin perquè així ell podria regularitzar la situació al país. Els plans de boda es van trencar l'endemà que la dona li entregués 20.000 euros que havien de servir perquè el metge aconseguís fer avançar la data d'una intervenció quirúrgica que l'àvia feia temps que esperava. Ell va desaparèixer i la dona va denunciar els fets.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.