| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 11 de maig de 2021


diumenge, 3 de febrer de 2008
>

L'ebresfera es consolida i augmenta en més d'un 180%

Ara hi ha uns 287 blocs en funcionament a la xarxa, 186 més que fa un any

JAVI BUERA. Roquetes
L'Ebrebloc 2008, la 2a edició de la trobada de blocaires ebrencs, va tancar ahir les portes amb la notícia de la consolidació de l'ebresfera, com es pot veure en l'augment del 184,16% de blocs fets a les Terres de l'Ebre. La presidenta de l'associació Blocaires Ebrencs, Carme Pla, va afirmar que la trobada va ser un èxit, amb una assistència superior a la de la primera edició. Segons Pla, l'objectiu ara és acabar de consolidar l'Ebrebloc i realitzar diverses activitats a altres llocs de l'Ebre.


+ La taula rodona amb Forcadell, Sancho, Silvia Tejedor (moderadora), Sabaté i Muñoz. / Foto: J.B.

L'any 2007, els blocaires ebrencs estaven satisfets perquè tenien 101 blocs. En la 2a trobada de blocaires ebrencs, que ahir es va celebrar a la biblioteca municipal de Roquetes, es va donar a conèixer en un informe que, en un any, la xifra va augmentar notablement fins a arribar als 287 blocs, fet que suposa un creixement del 184,16%.

Aquesta dada, segons el responsable de l'informe, Daniel Gil, demostra que l'ebresfera està en un moment «excel·lent de salut». Tot i així, Gil va afirmar que ara cal fer augmentar el nombre de blocs fets a la Terra Alta, on només n'hi ha tres, i intentar apujar-ne el nivell qualitatiu. Daniel Gil va dir que el fet que existeixi una comunitat de blocaires ebrencs dóna valor i anima la gent a crear-ne més.

La presidenta de l'associació Blocaires Ebrencs, Carme Pla, es va mostrar ahir molts satisfeta per l'organització de la trobada, en què van assistir al voltant d'un centenar de persones. Carme Pla va afirmar que és important consolidar la celebració de l'Ebrebloc a Tortosa i a Roquetes i, paral·lelament, organitzar activitats a altres llocs de les Terres de l'Ebre.

Una de les darreres activitats que es van fer va ser la taula rodona sobre els blocs dels polítics, en què van participar Jaume Forcadell (ICV), Pere Muñoz (ERC), Francesc Sancho (CiU) i Joan Sabaté (PSC), tots ells blocaires. En el col·loqui es va parlar, entre altres temes, sobre el fet de permetre comentaris anònims als blocs ja que hi ha persones que s'aprofiten de l'anonimat per insultar. Sabaté va afirmar que ell no permet anònims al seu bloc, mentre que Sancho i Forcadell es van mostrar a favor. De fet, Jaume Forcadell va dir que prefereix permetre anònims perquè també hi ha qui fa bones aportacions amb un anònim. NOTÍCIES RELACIONADES

>Sancho era de La Gallina

>L'Ebrebloc constata que en un any han irromput a la xarxa 186 blocs ebrencs

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.