| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 7 de juny de 2020


diumenge, 3 de febrer de 2008
>

Si la Candelera vota, els polítics van a Molins
L'epicentre de les declaracions polítiques –sales de premsa i ofrenes a la tomba del rei Jaume I, al marge– s'ha instal·lat aquest cap de setmana a la riba esquerra del Llobregat, concretament, a la centenària fira de la Candelera de Molins de Rei. S'hi han acostat polítics diversos. El líder de CiU, Artur Mas, per exemple, en veure les parades va il·lustrar la malfiança que li inspira Rodríguez Zapatero ironitzant que «mai li compraria un cotxe de segona mà perquè potser el vendria sense motor».

El candidat ecosocialista, Joan Herrera, va deixar el cotxe a casa i va arribar a Molins amb tren. A l'estació, l'esperava l'alcalde del municipi, Ivan Arcas (ICV), amb qui va passejar pel recinte. Les previsions preveien 750.000 visitants potencials de la fira. Potser per això, veient les agendes de la competència, divendres a la tarda la candidata socialista, Carme Chacón, va incloure la visita a Molins de Rei. Va aixecar força expectació, entre petons i abraçades, i va passar per l'estand del PSC local. Els socialistes van anunciar ahir que han exhaurit les 4.000 primeres unitats de la fragància del partit. I n'han encarregat una remesa de 5.000 capses més.

CiU redoblarà esforços avui amb la visita de Duran i Lleida –24 hores després de Mas–. I els republicans Joan Ridao i Joan Tardà tenen prevista una sessió informativa al migdia. Pel que fa al PP, Dolors Nadal i Daniel Sirera aniran a Vilanova i la Geltrú –ciutat de Josep Piqué–, per participar en la batalla de caramels del Carnestoltes.

Ahir no va quedar clar si la Candelera reia –no va fer sol– o plorava –tampoc no va ploure, malgrat els núvols–. Però de ben segur que a tots els candidats els agradaria que la Candelera els votés. NOTÍCIES RELACIONADES

>Chacón fa seva l'addicional tercera i promet 12.685 milions per als ferrocarrils catalans

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.