| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 18 de novembre de 2019


dimarts, 29 de gener de 2008
>

Blanes deu 4 milions a l'empresa d'escombraries i ningú n'assumeix la culpa

En el ple Joan Puig (ERC) va dimitir com a regidor

Conxita Boldú (ERC)

ANNA PUIG. Blanes
L'Ajuntament de Blanes ha acumulat un deute de més de 4 milions d'euros amb l'empresa de neteja i recollida d'escombraries. En el ple d'ahir es va aprovar pagar 2 d'aquests milions però cap dels partits –tots han estat en el govern en algun mandat– en va assumir la responsabilitat. En el ple també es va fer efectiva la dimissió de Joan Puig (ERC).


El deute amb l'empresa FCC Medio Ambiente s'arrossega des de l'any 1994. Pel període 1995-2003 ja se li van pagar 2,8 milions i en el ple d'ahir es va aprovar pagar-ne 2 milions més, corresponents al 2004-2006. I es preveu que del 2007 i del 2008 encara es deguin 2 milions més. En aquests 14 anys tots els partits –CiU, PSC, ERC, EUiA i PP– han estat en el govern alguna vegada, excepte el PDB, que ara té representació per primera vegada. En el ple tots els grups van llançar pilotes fora i es van acusar mútuament de la mala gestió d'aquest servei.

Ahir també es van aprovar els pressupostos del 2008, que pugen fins a 68 milions d'euros, dels quals 23 es destinaran a inversions. El PSC i EUiA els van qualificar de desmesurats i van votar-hi en contra. ERC, també a l'oposició, hi va donar suport.DIMISSIÓ DE JOAN PUIG
Era un compromís del republicà Joan Puig, que ahir va dimitir del càrrec i que serà substituït per Conxita Boldú. Al comiat de Puig hi van assistir dirigents i militants d'ERC, com ara la portaveu del partit, Marina Llansana, i el president de les comarques gironines, Jaume Sitjà, entre d'altres.


 NOTÍCIES RELACIONADES

>«Continuarem en la línia que Puig ha marcat»

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.