| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 18 de novembre de 2019


dilluns, 28 de gener de 2008
>

Els músics de Tossa de Mar recapten 2.200 euros a la marató per crear localsX.C.. Tossa de Mar

Mig centenar de músics, una assistència aproximada de 800 persones i una caixa d'uns 2.200 euros: aquest és el balanç provisional que fan els organitzadors de la marató de dotze hores de música, que va tenir lloc entre divendres i dissabte a la discoteca Tu Rai, per aconseguir fons amb què poder habilitar i insonoritzar els locals d'assaig que l'Escola de Música i l'Associació de Músics de Tossa reclamen a l'Ajuntament. «Necessitem uns 20.000 euros, a més de l'espai», afirmen els organitzadors, que destaquen sobretot alguns moments de «gran qualitat musical» entre els grups, solistes i discjòqueis de la marató.

L'Escola de Música té uns 90 alumnes i l'any passat s'hi van formar cinc grups (un de pop, dos de rock, un de música clàssica i un de percussió), als quals aviat se n'afegiran dos més. «I no hi ha cap espai perquè hi treballin, atès que l'únic local insonoritzat està sempre ocupat», diuen des de l'escola.

A més de tocar desinteressadament, els músics participants a la marató es van implicar totalment en l'organització i es van fer càrrec de les barres durant més de vuit hores, amb una sola consumició com a compensació al seu esforç, tal com s'havia acordat.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.