| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 21 d'octubre de 2020


divendres, 25 de gener de 2008
>

Entitats d'homosexuals critiquen l'acte pro família de diumengeAGÈNCIES. Barcelona

L'acte pro família tradicional que se celebra aquest diumenge a Barcelona, organitzat per la plataforma Pacte per la Vida i la Dignitat, ha generat les primeres crítiques públiques entre el col·lectiu d'homosexuals català. L'Associació de Pares i Mares de Gais i Lesbianes (Ampgil) i el Col·lectiu Gai van rebutjar ahir la celebració d'una trobada en la qual afirmen que es tractaran «aspectes de la nostra vida [fent referència al col·lectiu de gais, lesbianes i transsexuals] amb un to repressor i normatiu». L'Ampgil recorda als organitzadors, que qualifica d'entitats «suposadament religioses», que gais, lesbianes i transsexuals també formen famílies. El col·lectiu gai ha organitzat amb el suport d'Endavant i Guerrilla Travolaka, entre altres entitats, una concentració diumenge mateix a les 11 del matí a la plaça Espanya per rebutjar la posició tradicional del Pacte per la Vida.

D'altra banda, la Plataforma d'Entitats Cristianisme del segle XXI ha adreçat una carta a l'arquebisbe Lluís Martínez Sistach amb la qual critica la seva presència a l'acte titulat Per la vida, la família i les llibertats. Els organitzadors esperen reunir unes 5.000 persones al Teatre Musical de Barcelona. Es parlarà sobre temes com l'avortament, la llei de centres de culte i el divorci.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.