| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 14 d'abril de 2021


dissabte, 19 de gener de 2008
>

Entra en funcionament la residència L'Onada de DeltebreEL PUNT. Tortosa

+ Una imatge de la inauguració del centre, ahir al matí. Foto: EL PUNT

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, va inaugurar ahir la residència de gent gran i centre de dia L'Onada de Deltebre (Baix Ebre). L'Onada és un equipament de titularitat municipal que el Departament d'Acció Social i Ciutadania ha subvencionat amb 1.567.000 euros per fer les obres de la primera fase. Aquest import suposa la meitat de la inversió total. Inicialment, el centre ofereix 96 places residencials i 30 de centre de dia. Un cop s'enllesteixi definitivament tot el projecte, queda l'adequació d'uns magatzems propers a aquesta residència, la capacitat total del centre serà de 120 places residencials.

La residència de gent gran i el centre de dia de Deltebre és un edifici que té una única planta.

Ofereix, entre d'altres, serveis d'estada temporal per als avis, menjador social, una unitat de diagnosi i tractament de demències, teleassistència, acompanyament extern, hidroteràpia i spa, taller de memòria i estimulació, grups de suport a les famílies, assessoria i orientació familiar i també ofereix animació estimulativa per als pacients, entre d'altres.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.