| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 24 d'octubre de 2019


dissabte, 19 de gener de 2008
>

Blanes programa «Intimitat» i «Crónica sentimental de España»

Al cartell també hi ha «Le mani forti» i «Carta d'una desconeguda»

DANI CHICANO. Blanes
El Teatre de Blanes ha elaborat una programació pel primer trimestre en la qual hi ha algunes de les produccions més destacades del panorama teatral català, en què hi ha implicats artistes i directors amb renom, com ara Javier Daulte, Clara Segura, Xavier Albertí, Emma Vilarasau i Marc Martínez. Bitó Produccions, que gestiona el teatre blanenc, ha bastit un cartell en què destaquen Carta d'una desconeguda, Intimitat, Crónica sentimental de España i Le mani forti.


+ Una imatge de Carta d'una desconeguda. / Foto: J. FERNÁNDEZ

La producció del Centre d'Arts Escèniques de Reus (CAER) Carta d'una desconeguda, de l'austríac Stefan Zweig, dirigida Fernando Bernués i protagonitzada per Marta Marco, Àngels Bassas i Emma Vilarasau, entre d'altres, obre la temporada de teatre professional, el dia 2 de febrer. La peça narra l'amor d'una dona envers un escriptor que va conèixer quan era més jove i que ha perdurat al llarg de la seva vida.

La colpidora Le mani forti, de Marco Calvani, és un altre dels plats forts de la programació. Mercè Martínez i Oriol Vila són dirigits per Marc Martínez en aquest drama protagonitzat per dos adolescents i basat en un fet tan real com luctuós succeït a Itàlia: l'assassinat per part d'una noia de la seva mare i el seu germà petit.

Intimitat, de Hanif Kureishi, dirigida per Javier Daulte i interpretada per Joel Joan, Clara Segura, Josep Julien, Pepo Blasco i Elena Fortuny, és una comèdia de caràcter existencialista que ha tingut un cert èxit a Barcelona, mentre que Crónica sentimental de España, sota la direcció de Xavier Albertí, es va estrenar en l'edició del 2006 de Temporada Alta, i ha tingut una dilatada vida comercial. Aquest espectacle, una mena de cabaret literari basat en textos de Manuel Vázquez Montalbán, té diversos al·licients, a més de la matèria primera, com són la direcció del lloretenc Xavier Albertí, i dels gironins Xavier Pujolràs, que va guanyar el premi Butaca al millor actor de musical per la seva feina, i la mezzosoprano Titon Frauca.

Un altre dels espectacles amb un component gironí que figura en el cartell és l'obra d'humor surrealista Made in Xina, de la companyia selvatana Cascai, amb direcció de Marcel Tomàs i interpretació d'ell mateix i de David Estany, Carles Amalrich i Susanna Lloret.

Giralluna (Marcel Gros)
27/01, 17.30 h
Carta d'una desconeguda (Stefan Zweig)
02/02, 22.00 h
Nens, al pati (Samfaina de Colors)
10/02, 17.30 h
Le mani forti (Marco Calvani)
15/02, 22.00 h
Via Làctia (El Cau de l'Unicorn)
24/02, 17.30 h
Exilios de España
28/02, 21.00 h
Andando el camino (Calixto Sánchez)
01/03, 22.00 h
Crónica sentimental de España (X. Albertí)
08/03, 22.00 h
La gallina dels ous d'or (La Trepa)
09/03, 17.30 h
Intimitat (H. Kureishi)
Dia i hora
Made in Xina (Cascai)
29/03, 22.00 h
El racó dels avorrits (Pep López)
30/03, 17.30 h


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.