| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 19 de setembre de 2020


dissabte, 19 de gener de 2008
>

Quina creu tenim a BadalonaPEDRO JESÚS FERNÁNDEZ. BADALONA (BARCELONÈS)..
En primer lloc vull aclarir que el meu amic és una mica despistat i descuidat, encara que és un bon noi. És difícil anar amb ell i no acabar discutint-se amb aquest bon jan per les seves freqüents entremaliadures, però he de reconèixer que no sempre tinc la raó i que a ell li resulta molt difícil evitar fer segons quines coses, entre altres raons perquè és impossible trobar on i com fer-les sense que ningú se senti molest.

No sé si el meu amic coneix les sancions que la nova ordenança de civisme de l'Ajuntament preveu per als infractors. Per això crec necessari que sàpiga el que a partir d'ara li podrà passar.

Si té un cop de tos i no pot evitar d'escopir, això li costarà 3.000 euros. Si protesta al funcionari que el sanciona i aquest interpreta que li està faltant al respecte, això seran 3.000 euros més. El meu amic té un gos al seu pis i, a vegades, alguna nit d'estiu el deixa al balcó. A partir d'ara, això li costarà 1.500 euros.

Li agrada la música i, en ocasions, ens trobem a casa seva per escoltar els últims CD que ha comprat. Si a un veí li sembla que fem massa soroll, la trobada ens costarà 1.500 euros més.

Al meu amic li agrada desplaçar-se en bicicleta i, a vegades, en monopatí, i és evident que a Badalona no hi ha prou espais habilitats per anar amb aquests vehicles: cap problema, una altra sanció de 1.500 euros. El meu amic treballa en una agenda de publicitat i, com que a Badalona tampoc no hi ha espais per enganxar els cartells, si l'agafen col·locant-ne algun, 1.500 euros més.

Ja he dit que és una mica despistat: per això, a vegades, es banya quan oneja la bandera vermella, i això li costarà 1.500 euros més. Si per error o qualsevol altra causa involuntària toca el clàxon, 3.000 euros més. Si compra a venedors ambulants la pel·lícula que buscava, 3.000 euros més. Si es renta les mans en una font pública o decideix omplir-hi un recipient, això li costarà 600 euros si l'enxampen. Si...

Ara el meu amic busca pis fora d'aquesta CiU(tat). Ha fet números i ha comprovat que amb l'import de les sancions podria pagar l'entrada d'un bon pis fora de Badalona.


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.