| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 4 de juny de 2023


dijous, 17 de gener de 2008
>

Amposta prioritza l'aparcament subterrani de la plaça del mercatACN. Amposta

L'Ajuntament d'Amposta ha optat per prioritzar la construcció d'un aparcament subterrani a la plaça del mercat, deixant per més endavant l'opció d'un aparcament davant l'hospital comarcal. Així ho va anunciar ahir l'alcalde de la ciutat, Manel Ferré, després de reunir-se amb representants de les associacions de comerciants, venedors ambulants, taxistes i veïns, als quals els va manifestar que apostava per aquesta opció. El govern municipal preveu ara iniciar el procediment per publicar el mes de març el plec de clàusules per treure a licitació aquest projecte.

Ferré va recordar que la construcció d'aquest pàrquing serà adjudicat conjuntament amb l'explotació de les places d'aparcament de zona blava a la zona centre i comercial d'Amposta i ha de permetre la urbanització i remodelació de les places Ramon Berenguer IV i Elisabets. De fet, el consistori aposta per l'aparcament del mercat perquè el de la zona de l'hospital obligaria a ajornar la remodelació d'aquestes places. De moment, han arribat a l'Ajuntament dos projectes per construir dos pàrquings de 240 i 280 places respectivament.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.