| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 18 de novembre de 2019


dimarts, 15 de gener de 2008
>

Blanes signa amb una promotora la cessió de vint pisos de lloguer de protecció socialJORDI COLOMER. Blanes

L'alcalde de Blanes, Josep Trias, i un representant de Promocions Randemar van signar ahir la cessió per part de la promotora de vint pisos de lloguer de protecció social destinats a la borsa d'habitatges de la vila selvatana. Trias va voler destacar que tot just començat l'any la borsa d'habitatges ja disposa, amb aquesta darrera cessió, de 27 pisos procedents del sector privat, i va emmarcar l'acte d'ahir en l'«aposta decidida» del consistori «per a la creació d'un parc públic d'habitatges de lloguer». L'alcalde va afirmar que la promotora no té cap compensació per la cessió dels pisos.

Trias i la tinenta d'alcalde de Benestar i Família, Salut, Emancipació Juvenil, Solidaritat i Cooperació, Montserrat Pasquina, també van presentar la memòria d'actuacions en matèria d'habitatges del 2007. Durant tot l'any passat es van llogar 28 habitatges, i es van tramitar un total de 211 sol·licituds d'ajuts al lloguer, entre serveis socials i la borsa d'habitatges.

A part d'això, l'Ajuntament preveu la construcció de 147 habitatges més de protecció oficial en règim de lloguer fins al 2010. Al costat de l'Asil Sant Jaume, se'n faran 44 destinats a gent gran, que es preveu que estiguin acabats al març del 2009. També se'n preveuen fer 27 més per a joves, que han d'estar construïts al 2010 a Can Borrell; i 76 més destinats a famílies, també previstos pel 2010 a Valldolig.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.