| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 17 d'octubre de 2019


dilluns, 14 de gener de 2008
>

Un toc de gastronomia nacional





+ Una vista de la barra del Terra d'Escudella, situat al c/ Premià 20. Foto: MARC LLACH
Comparteix la mateixa filosofia que la resta d'establiments que formen part de l'anomenada xarxa d'espais lliures. Paral·lelament a la seva activitat com a bar i restaurant, el Terra d'Escudella també és un punt de trobada i reflexió on, entre altres activitats, s'hi fan debats, conferències i exposicions. Amb un compromís independentista i d'esquerres explícit, del qual donen fe els nombrosos cartells i les publicacions que s'hi poden llegir –s'hi ven el setmanari Directa i és un dels punts de distribució de La Burxa–, és un espai de difusió de la gastronomia dels Països Catalans. Té menú del dia i carta de nit que canvia periòdicament, i s'hi poden degustar unes mandonguilles amb sípia o un filet d'orada amb salsa romesco. Entre l'oferta de productes, també hi ha cervesa artesana de la Catalunya del Nord, combinats com el burret –originari del País Valencià i fet amb cafè, licor i cola– i la pomada que causa furor a la festa de Sant Joan de Ciutadella. També és conegut per ser el continuador de l'activitat de l'Associació Cultural Arran. A més d'oferir informació sobre l'establiment, el seu web –www.tdk.cat– és indispensable per ampliar coneixements sobre la cultura gastronòmica nacional.

 NOTÍCIES RELACIONADES

>El Sants políticament incorrecte

>Un espai per a la revolta

>Te, pastissos i ambient casolà

>Molt més que una llibreria

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.