| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 25 de maig de 2020


dissabte, 12 de gener de 2008
>

Barcelona obre al barri de Gràcia el primer pàrquing només per a motosEL PUNT. Barcelona

L'empresa municipal BSM obre dilluns el primer aparcament exclusiu per a motos. L'aparcament és al subsòl d'un solar delimitat pels carrers Gran de Gràcia, Santa Rosa i Trilla, té dues plantes i una capacitat per a 171 motocicletes.

Les places es comercialitzaran a partir de dilluns. N'hi haurà que seran places de lloguer i d'altres seran de rotació, però encara no s'ha decidit quantes. De moment, fonts de BSM han explicat que hi ha una trentena de persones que s'han interessat per adquirir una plaça de lloguer. Els preus dels abonaments de lloguer seran de 55 euros per a una motocicleta (44 si l'usuari té el carnet jove) i de 13,66 euros per a les bicicletes.

Pel que fa a la rotació, la tarifa que s'ha fixat és de 0,80 euros per minut.

El pàrquing forma part del projecte de rehabilitació i ampliació d'un edifici històric, el del Baró de la Barre, que serà la seu del Casal d'Associacions Juvenils de Barcelona, i d'un altre edifici d'una escola bressol que ja funciona. L'edifici del Baró de la Barre va servir com a asil infantil durant les epidèmies de febre groga que hi va haver a la ciutat entre els anys 1865 i 1870, i va ser la seu de diverses escoles el segle XX.

BSM té en construcció o en projecte nou aparcaments més amb una reserva important d'espai per a motos: 1.200 en total. Però cap d'ells és exclusiu per a motos, sinó que també tenen places per a cotxes.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.