| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 18 de novembre de 2019


divendres, 11 de gener de 2008
>

La Ser llança avui debats comarcals a la Selva, la Garrotxa i el Baix EmpordàEL PUNT.

La Cadena Ser estrena avui una secció del programa Hora L, que suposarà una desconnexió de mitja hora setmanal a la Selva, la Garrotxa i el Baix Empordà per fer debats d'actualitat local. El xat de l'Hora L s'emetrà cada divendres de dos quarts d'una a la una del migdia a Ser La Selva (92.3 FM), Ser Garrotxa (95.5 FM) i Ràdio Costa Brava (101.9). Amb aquesta iniciativa, la Ser es converteix en la primera emissora radiofònica d'àmbit català, tant pública com privada, que fa desconnexions comarcals. «És una aposta de la Ser per apropar cada vegada més els continguts locals als oients», destaca el director de la Ser a les comarques de Girona, Jaume Serra, que recorda que des de l'any passat ja s'emet un butlletí informatiu diari específic a la Selva.PRIMERS DEBATS
El primer xat de Ràdio Costa Brava es farà avui a Palamós i tractarà de la salut dels sectors econòmics de la població. Hi intervindran el polític i empresari Antonio Bachiller, l'empresari del sector pesquer Francesc Subirats i el director del Museu de la Pesca de Palamós, Miquel Martí.

Pel que fa a la Ser La Selva, els números dos del PSC, CiU i ERC a l'Ajuntament de Blanes, Quim Valls, Carles Gibert i Conchita Boldú, respectivament, debatran l'estat del passeig i de la platja de s'Abanell i la governabilitat a la ciutat.

I a la Ser Garrotxa es debatran les comunicacions a la comarca amb el professor i activista cultural Xavier Ruscalleda, el psiquiatre Jordi Pujiula i el periodista d'El Punt Jordi Casas.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.