| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 14 de novembre de 2019


divendres, 11 de gener de 2008
>

L'Espai XXS de Lloret de Mar fa la preestrena d'«En Pere i el capità»

Avança una hora l'inici dels espectacles del primer trimestre del 2008

DANI CHICANO. Lloret de Mar
L'Espai XXS de Lloret de Mar obrirà la programació del primer trimestre del 2008 el dia 25 de gener vinent, amb la preestrena de la versió en català d'En Pere i el capità, a càrrec de la companyia Cascai Teatre. La programació de l'Espai XXS, que ha avançat l'horari dels espectacles de divendres i dissabte a la nit de les deu a les nou, inclou espectacles de teatre, dansa, música i teatre i cinema familiar. En el programa també hi figura l'estrena de Primer amor, de Beckett, a càrrec de Teatre de la Selva.


+ A dalt, Jordi Subirà, un dels protagonistes d'En Pere i el capità. A sota, un moment de Còmica vida. Foto: D.C. C. VALENTÍ

L'estructura de la programació pel primer trimestre del 2008 de l'Espai XXS, al Casal de l'Obrera, la conformen quatre espectacles teatrals, tres concerts, dos espectacles familiars i tres pel·lícules de cinema infantil.

Els espectacles més destacats els encapçala la preestrena d'En Pere i el capità, de la companyia Cascai Teatre, de Sant Feliu de Buixalleu, que canvia de registre respecte als seus darrers espectacles, amb la posada en escena de la versió catalana d'una peça sobre la tortura, obra de l'escriptor uruguaià Mario Benedetti. La traducció del text al català és de Pere Puig, i l'obra està dirigida per Marcel Tomàs, que la interpreta juntament amb l'actor gironí Jordi Subirà. Aquest muntatge, en què ha col·laborat la Fundació per la Pau i el Departament d'Educació, coincidint amb la Setmana de la No-violència i la Pau, es representarà en exclusiva per als alumnes de batxillerat de tots els instituts lloretencs. L'estrena oficial de l'obra tindrà lloc el primer cap de setmana de febrer, a la sala La Planeta, de Girona.

Una de les novetats més destacades de la programació és l'avançament de l'horari els divendres i dissabtes, segons els responsables de l'Espai XXS, «seguint la tendència dels teatres europeus». Aquesta mesura es pren perquè aquesta activitat no hipotequi la vetllada del públic que assisteix al teatre.

En la presentació de la programació també es va anunciar que es posaran a la venda diversos tipus d'abonaments per fidelitzar el públic, amb descomptes que van entre el 25 i el 50%: abonament infantil (dos espectacles familiars i tres films infantils, 8 euros), abonament de tres espectacles (tres espectacles amb un 25% de descompte) i abonament de temporada (inclou tots els espectacles, tret dels locals, amb un 50% de descompte).

En Pere i el capità
25/01, 21.00 h, teatre
Happy feet
27/01, 17.30 h, cinema familiar
E. Barkekina i M. Yamaoka
08/02, 21.00 h. concert d'àries
Contes del cel
10/02, 17.30 h,

teatre familiar


Àfrica d'ivori
15/02, 21.00 h,

música i dansa


Còmica vida
22/02, 21.00 h, teatre
101 Dálmatas
24/02, 17.30 h, cinema familiar
Mejorcita de lo mío
29/02, 21.00 h, teatre
El gato con botas
02/03, 17.30 h, cinema familiar
El cel de Mozart
09/03, 17.30 h,

teatre familiar


Josep Soto
14/03, 21.00 h, música
Primer amor
4 i 5/04, 21.00 h, teatre


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.