| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 14 d'agost de 2020


dilluns, 31 de desembre de 2007
>

Condemnen un lladre a sis anys per dos robatoris a Riudoms i VandellòsNOE ALBISUA. Vandellòs

El titular del jutjat penal número 1 de Reus ha condemnat Mohamed Bouklata a sis anys de presó per dos robatoris amb força, un d'ells en una casa de l'Hospitalet de l'Infant, comesos els mesos de desembre del 2005 i del 2006. La causalitat va fer que Bouklata acabés detingut el mes de desembre de l'any passat pel robatori de 60.000 euros en joies i diversos aparells audiovisuals, valorats en uns 4.000 euros, robats d'una casa de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. I és que només dues hores després d'haver comès el robatori, li va voler vendre un dels objectes a qui resultava que era el veí de la casa assaltada. Una càmera de fotos amb imatges de la seva veïna, va portar l'hipotètic receptador de part del material robat a delatar el lladre, que va acabar arrestat dos dies després, el 31 de desembre.

El 29 de desembre al vespre, Bouklata havia forçat dues finestres d'un dels habitatges del carrer Cala Jostel, d'on va prendre els objectes, que encara no s'han recuperat. Tenint en compte la declaració del seu client i les empremtes trobades pels agents de la Guàrdia Civil en la inspecció ocular, es va poder provar amb seguretat que era l'autor d'aquest robatori, però també se li'n va poder imputar un altre comès un any abans. I és que la policia judicial tenia proves que també el mes de desembre, però del 2005, Bouklata havia forçat el mecanisme de tancament de la finestra corredissa d'una llar d'infants de Riudoms. Un cop a dins, va robar 600 euros en metàl·lic i 12 dècims de la loteria de Nadal. Dues empremtes a la finestra van servir per identificar-lo. A més, un dia després del robatori el van detenir per un altre delicte i li van trobar els dècims, tot i que en un primer moment no hi van donar més importància.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.