| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 9 de juny de 2023


diumenge, 30 de desembre de 2007
>

Uns estudiants retiren la bandera espanyola de la seu d'Educació a l'EbreJAVI BUERA. Tortosa

+ A la tarda, la bandera encara no s'havia reposat. / Foto: J.B.

Un grup d'estudiants van retirar la nit de divendres la bandera espanyola de l'edifici del Departament d'Educació de les Terres de l'Ebre, a Tortosa, com a mostra del seu descontentament amb la feina d'Educació.

Els estudiants acusen el departament de seguir les directrius del PSOE i «augmentar la dosi d'espanyolisme» que hi ha al sistema educatiu català. Amb l'acció, els estudiants van reclamar la capacitat dels representants elegits als territoris de parla catalana «de poder decidir, sense invasions de competències de l'Estat, tot allò que afecta els horaris i currículums en l'aprenentatge de llengües».

En un manifest, els estudiants van afirmar que la seva queixa no va dirigida només al PSOE, que és ajudat «pels socis de govern, ICV i ERC; pel PP i per la passivitat de CiU». En el comunicat, també afirmen que els estudiants volen un ensenyament «en un marc nacional, que ensenyi la geografia, història i demografia dels Països Catalans, sense fronteres absurdes d'autonomies ni estats estrangers».

L'acció s'emmarca dins de la campanya 300 anys d'ocupació, 300 anys de resistència.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.