| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 5 d'agost de 2020


dissabte, 29 de desembre de 2007
>

Gidoc busca solucions innovadores per a la digitalització de documents

S'ha instal·lat al parc científic i tecnològic de la UdG

MÒNICA CABRUJA. Girona
Gidoc Integral SL està especialitzada en la captura i digitalització de documents i la gestió documental, i ofereix solucions a tot tipus d'empreses i a les administracions públiques. Fa temps que treballa amb la UdG per transferir tecnologia cap als productes que desenvolupa i ara s'ha instal·lat al parc científic i tecnològic per potenciar les solucions innovadores.


+ Els responsables de Gidoc Integral, treballant a l'edifici Jaume Casademont del parc.

Aquesta empresa es va constituir a començament del 2006, amb seu a Girona, tot i que ha desenvolupat també una gran part de la seva activitat a Barcelona i ja té clients en diversos llocs de l'Estat espanyol. «Les empreses tenen molta documentació i els calen sistemes per gestionar-la; moltes no tenen encara consciència del temps i els diners que destinen a la gestió manual diària de la informació. Nosaltres fem projectes i som fabricants de producte», va explicar el gerent de Gidoc Integral, Àlex Brusi.

Aquesta empresa treballa des de fa temps amb la Universitat de Girona per fer recerca de solucions per a la digitalització i ara, des del parc científic i tecnològic, es vol potenciar aquest treball conjunt. L'empresa ha fet una aposta important per la recerca, el desenvolupament i la innovació. «Pensem que pel tema de recerca és molt important poder ser al parc», va destacar Brusi.

Els productes d'aquesta empresa també es connecten amb solucions que ofereixen altres fabricants, per potenciar la integració amb tot tipus de sistemes. Actualment, l'equip de treball de Gidoc Integral està format per sis persones, i està previst que aquest any s'incorporin nous professionals.

L'empresa treballa en el desenvolupament de nous productes que ofereixin solucions concretes per a cada client. Actualment, ja disposa d'una gamma àmplia de productes, com són la gestió documental per a empreses; un sistema de registre d'entrada i sortida de documents amb gestió d'expedients i documents per a l'administració, que inclou la compulsa electrònica, la firma digital i la cerca de continguts, i sistemes de digitalització i gestió massiva de documents amb identificació automàtica de formularis i extracció d'informació i generació automàtica de documents, que inclou la factura electrònica o els albarans d'entrega.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.