| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 12 d'abril de 2024


divendres, 28 de desembre de 2007
>

Guillamino farà el pròleg musical de les campanades a TV3 i prepara dos discosX.C.. Girona

El músic barceloní d'origen empordanès Pau Guillamet, més conegut com a Guillamino, tancarà el 2007 amb una actuació a TV3, abans de les campanades de Cap d'Any. Guillamino ha compost un tema especialment per a l'ocasió i l'interpretarà amb el Reactable, el nou instrument desenvolupat pel Grup de Tecnologia Musical de la Universitat Pompeu Fabra, que la cantant islandesa Björk va utilitzar durant la seva última gira mundial. L'actuació de Guillamino tindrà lloc a la torre Agbar de Barcelona, abans que Ramon Pellicer i Raquel Sans donin la benvinguda a l'any nou. Sergi Jordà i Marcos Alonso, membres de l'equip que ha creat la Reactable, també acompanyaran Guillamino l'última nit de l'any.

El segell Bankrobber també ha anunciat dos nous discos de Guillamino per al 2008: al febrer està previst el llançament d'eXile, a partir del projecte compartit amb el cantautor xilè Manuel García, que va obrir l'última edició del Mercat de la Música Viva de Vic. Guillamino i Manuel García, juntament amb altres músics catalans i xilens, posen música amb total llibertat a textos de Pere Quart i Pablo Neruda. Per al juny s'espera el tercer disc de Guillamino en solitari, després d'1 dia (2003) i Somnis de llop (2005). Durant el 2007 Guillamino ha impulsat projectes com ara el sardanístic Música de ball i el llibre-disc En/doll, amb Pedrals.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.