| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 6 de juliol de 2022


diumenge, 23 de desembre de 2007
>

Punt i a part.. Barcelona i rodalies

La loteria de Nadal és generosa amb Catalunya, on la grossa torna a visitar Vic i Sort, i el segon cau íntegre a la capital

JOSEP MARTINOY.
Potser sí que al final haurem de creure que la sort visita les «zones catastròfiques». Després de mastegar cada dia el desastre de les obres del TAV a Barcelona i els problemes del servei de rodalies, la loteria de Nadal va decidir ser generosa amb Catalunya, però sobretot amb Barcelona i moltes poblacions dels voltants. La grossa (06381) va tornar a caure a Sort i Vic, acostumades a rebre primers premis els últims anys, però també a l'aeroport del Prat. En total 27 milions d'euros. Res comparat amb els 185 milions que el segon premi va deixar íntegrament a l'administració número 97 de Barcelona. Un quart premi va caure a Mataró, on també hi va anar un cinquè repartit amb Sant Joan Despí i Castellar del Vallès. Els cinquè que va anar més lluny va arribar a Tortosa.


+ Celebracions a l'administració número 97 de Barcelona on va caure el segon premi. Foto: ORIOL DURAN

El primer premi que va sortir dels bombos va ser un cinquè (30504) i ja va indicar que Catalunya tenia la sort a favor perquè es va repartir per Mataró, Sant Joan Despí i Castellar del Vallès. Després va venir el segon premi, que va anar íntegre a Barcelona. El 55469 va deixar una pluja més intensa de milions a Catalunya que la grossa, encara que 30 dels 185 milions que van tocar van anar cap a Motril i 10 cap a Armilla.

La grossa es va fer esperar fins a tres quarts d'onze del matí quan els nens de San Ildefonso van treure la bola amb el premi de 300 milions d'euros per sèrie. En els gairebé dos-cents anys d'història d'aquest sorteig, la grossa mai havia tocat al 06381, de fet les terminacions en 1 són les que menys vegades han tingut un primer premi. Mai havia tocat aquest número, però dues de les administracions catalanes on va tocar sí que ja havien gaudit d'un primer premi en sortejos anteriors. La Bruixa d'Or de Sort va tornar a tenir sort i va continuar fent més gran el mite de l'administració del Pallars Sobirà repartint 21 milions d'euros. A més, l'administració de Xavier Gabriel, que s'està preparant per anar a l'espai, va vendre l'anterior i el posterior al primer premi, 40 milions d'euros més. A Vic no es va acabar de tenir la sort que s'hauria pogut tenir, dels 45 milions que podia haver repartit l'administració número 3 només en va repartir 3, el dia abans l'administrador Miquel Colina va tornar quinze sèries del primer premi. Tres milions d'euros de la grossa que també va repartir l'administració de l'aeroport del Prat.

Sense comptar els premis menors, Catalunya ha recuperat uns 260 milions del 475,6 que els catalans es jugaven en aquest sorteig de Nadal. Hi van contribuir el quart premi del número 76623 que va caure a Mataró, concretament al col·legi de la Divina Providència que va repartir en participacions prop de tres milions d'euros comprats a l'administració de loteria número 3 d'aquesta localitat del Maresme. Un altre cinquè (53238) va caure a Argentona, Barcelona, Sant Quirze del Vallès i Tortosa, on l'administració número 1 va vendre una sèrie del número que va significar 50.000 euros. L'únic premi important que va caure a les comarques de Tarragona. A les de Girona la sort va tornar a passar de llarg i les principals administracions de la demarcació es van haver de conformar amb repartir premis menors.

Més afortunats van ser els asturians. Les localitats de Nava, Avilés i Llanes van repartir 270 milions d'euros, gairebé la meitat del diner corresponent al primer premi, repartits a través d'associacions de festejos de petits pobles.

El tercer premi (29914) va anar a Madrid i a Vila-real. L'administració El Doblón de Oro de la Puerta del Sol va repartir 91,5 milions d'euros, mentre que a Castelló hi va anar un milió. La propietària del quiosc madrileny estava presenciant el sorteig quan va saber que li havia tocat. Manacor (38169), Vigo (57050) i Madrid (63840) van rebre íntegres tres dels cinquens premis.

A Valladolid, que ahir estrenava l'AVE, no hi va tocar res. NOTÍCIES RELACIONADES

>Punt i a part.. Una administració de loteria de Vic va retornar quinze sèries de la grossa

>Punt i a part.. Buscar la sort als boscos d'Irlanda

>Punt i a part.. Un mossèn de Zamora somia amb el 06380

>Punt i a part.. La capital d'Osona ha repartit el primer premi quatre cops en 33 anys

>Punt i a part.. Un dels més repartits de la història

>Punt i a part.. Ningú vol un 1 al final

>Punt i a part.. Tres milions d'euros aterren a l'aeroport del Prat

>Punt i a part.. Família de venedors

>Punt i a part.. El segon premi acaba convertint-se en l'autèntica grossa a Barcelona

>Punt i a part.. Un pessic de milions viatja a Granada

>Punt i a part.. Una escola de monges de Mataró reparteix tres milions amb un quart premi

>Punt i a part.. Deu dècims del 53238 a Argentona

>Punt i a part.. Part d'un cinquè premi deixa 4,5 milions a Castellar del Vallès

>Punt i a part.. Cinquens a Barcelona i Sant Joan Despí

>Punt i a part.. Tercer premi a Madrid i Vila-real

>Punt i a part.. L'Euromilions deixa petita la grossa

>Punt i a part.. S'equivoca a l'hora de comprar el número i li toca el primer premi

>Punt i a part.. Pessic a Barcelona i Sant Joan Despí

>Punt i a part.. Castellar del Vallès s'endú 4,5 milions després de vendre part d'un cinquè premi

>Punt i a part.. L'escola de monges Divina Providència de Mataró reparteix tres milions amb un quart premi

>Punt i a part.. A un sol número

>Punt i a part.. El veí de Sant Salvador que recull números curiosos obté 5.000 euros

>Punt i a part.. A les portes de l'últim cinquè

>Punt i a part.. Tarragona és, un altre any, la filla desheretada

>Punt i a part.. Més repartit que mai

>Punt i a part.. La capital d'Osona ha repartit quatre cops el primer premi de Nadal en els últims 33 anys

>Punt i a part.. Més de 100 milions surten de La Bruixa d'Or de Sort

>Punt i a part.. A Tortosa cau un 5è premi

>Punt i a part.. El 2014 no acaba malament

>Punt i a part.. Les engrunes de les terminacions són l'únic consol per als gironins

>Per tapar forats

>Res no canvia

>Sort que plou

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.