| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 27 de maig de 2020


diumenge, 23 de desembre de 2007
>

Punt i a part.. Part d'un cinquè premi deixa 4,5 milions a Castellar del Vallès

Sant Quirze pessiga 50.000 euros per deu dècims del 53238

C. ALUJU FERRER. Castellar del Vallès
El Vallès Occidental es va endur ahir poc més de 4,5 milions d'euros en el sorteig de Nadal després que dos cinquens premis es venguessin parcialment en administracions de Castellar i Sant Quirze. L'única administració castellarenca va vendre 90 sèries del 30504, el segon premi més matiner del sorteig d'ahir, i va repartir 4,5 milions. L'administració número 1 de Sant Quirze només va poder repartir 50.000 euros després de resultar premiada per deu dècims del 53238.


+ Sònia Puig, la tercera per l'esquerra, treballa a l'administració de Castellar i ahir va guanyar 5.000 euros. Foto: C.A.F.

L'administració de loteria de Castellar fa més de tres anys que pateix les obres de remodelació de la plaça Major i ahir les molèsties d'aquests treballs es van veure recompensats pels 4,5 milions que van deixar els 900 dècims del número 30504. Una bona part de les noranta sèries d'aquest cinquè premi del sorteig de Nadal es van vendre a particulars a l'establiment, però la sort es va estendre encara per més racons del municipi gràcies a les participacions que d'aquest número van fer l'escola Emili Carles Tolrà, l'IES Castellar –l'institut vell del poble– i el grup juvenil de música Macedònia. La propietària de l'administració, Mercè Urpí, recordava que part dels dècims també van arribar a Terrassa, gràcies a les butlletes que va comprar la botiga Motos Baró. Per cada dècim, els guanyadors s'enduran 5.000 euros.

Aquesta vegada, però, la sort no només va anar a parar més enllà de l'administració, sinó que un dels dècims guanyadors es va quedar portes endins perquè el va comprar la treballadora del negoci Sònia Puig. La mateixa afortunada explicava ahir que mai abans no li havia tocat cap premi, però que aquest any es va quedar el dècim premiat perquè coincidia amb la data de naixement de la seva filla petita. «Seran uns diners per passar unes bones festes de Nadal», deia Puig plena de felicitat. L'administració de Castellar farà 21 anys el mes de gener i amb el premi d'ahir ja són dos els sortejos de Nadal en què ha repartit fortuna. L'última vegada va ser un tercer premi, el 2001.

La sort també es va passejar ahir per Sant Quirze, però no va ser tan generosa com a Castellar. El propietari de l'administració, Sisco Pujol, va vendre deu dècims del 53238, un dels vuit cinquens premis del sorteig. «Tots els dècims s'han venut un a un», explicava Pujol, però cap dels deu afortunats no es va deixar veure ahir per l'administració del carrer Barcelona. L'establiment de la família Pujol és obert des de fa 27 anys i ahir va ser la primera vegada en tot aquest temps que el sorteig de Nadal els deixa un premi. NOTÍCIES RELACIONADES

>Punt i a part.. Tercer premi a Madrid i Vila-real

>Punt i a part.. L'Euromilions deixa petita la grossa

>Punt i a part.. S'equivoca a l'hora de comprar el número i li toca el primer premi

>Punt i a part.. A Tortosa cau un 5è premi

>Punt i a part.. El 2014 no acaba malament

>Punt i a part.. Les engrunes de les terminacions són l'únic consol per als gironins

>Punt i a part.. Barcelona i rodalies

>Punt i a part.. Una administració de loteria de Vic va retornar quinze sèries de la grossa

>Punt i a part.. Buscar la sort als boscos d'Irlanda

>Punt i a part.. El segon premi acaba convertint-se en l'autèntica grossa a Barcelona

>Punt i a part.. Un pessic de milions viatja a Granada

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.